Mirela Boureanu Vaida, cu fundul la vedere la începutul carierei în muzică

23 februarie 2016 19:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV. Mai mult, talentul actoricesc și vocea plăcută sunt atuuri care o ajută să rămână o prezență constantă atât pe micul ecran, cât și pe scena teatrului. Puțini știu însă că frumoasa mămică arăta și se comporta cu totul altfel când s-a lansat în muzică.

Imaginile prezentate luni (23 februarie), la Acces Direct, o arată foarte schimbată pe prezentatoarea de la "Mireasă pentru fiul meu" atunci când și-a făcut debutul în lumea muzicală. Într-unul dintre primele videoclipuri, Mirela apare alături de încă o blondă sexy. Până aici nimic impresionant, dar modul în care dansează și își pune în valoare fizicul este diferit față de ce și-a obișnuit publicul care o vede zi de zi din fața micilor ecrane.

Frumoasa Mirela dansează de mama focului în clipul cu pricina și nu are nicio problemă în a-și afișa picioarele, dar chiar și fundul. Fusta neagră și scurtă a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit. Cu toate acestea, artista este acum o femeie diferită. Are acasă o minune de fetiță, pe Carla, și mai așteaptă și un băiețel.

Mai multe