Mirela Boureanu Vaida, dezvăluiri despre rolul de mamă. Ce greutăţi a întâmpinat

22 mai 2015 9:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică în urmă cu trei luni, iar prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a recunoscut că naşterea micuţei Carla Maria i-a adus împlinirea. Mirela a acordat un interviu în care a povestit că fetiţa ei este un bebeluş foarte cuminte şi care nu i-a creat nici un fel de problemă. În plus, vedeta a putut să revină rapid pe micile ecran, lucru care a bucurat-o.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pe 20 februarie, iar această nouă postură i-a adus împlinirea pe plan personal. Vedeta şi actriţa a povestit că fetiţa ei, Carla Maria, e foarte liniştit, care merge peste tot cu părinţii ei şi e mereu veselă. 

"Am devenit mamică şi mi s-a schimbat viaţa. Total. E plină. Iar zilele mi se par prea scurte acum. Ştiam că e şi greu, şi frumos. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu ştiu ce e greul încă. În afară de panica primelor zile şi de trecerea bruscă de la statutul de soţie la cel de mamă şi soţie, alte greutăţi n-am întâmpinat. Mă înţeleg foarte bine cu Carla, e un copil liniştit care ne însoţeşte mereu, oriunde şi oricând. Nu plecăm nicăieri fără ea şi cred că s-a obişnuit cu viaţa noastră aglomerată, cu activităţile, cu orarul nostru. Îi merge de minune, creşte în greutate şi e mereu veselă", a povestit Mirela Boureanu Vaida, într-un interviu acordat ziarulring.ro.

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a fost nevoită să îşi ia concediu de maternitate şi a fost plecată de la show-ul Antena 1 timp de aproape patru luni, din ianuarie până la începutul lui mai. Mirela Boureanu Viada a părărisit emisiunea cu ochii în lacrimi, iar revenirea a fost pe cât se poate de plăcută. "A fost un moment emoţionant pentru toată lumea. Poate pentru mine mai mult deoarece mi-au lipsit zilele de muncă şi emisiunile în direct. M-au reprimit cu aplauze şi îmbrăţişări. Am o echipă foarte frumoasă şi unită. Mi-e ca o a doua familie. Iar concurenţii devin parte din viaţa mea, vrând-nevrând, pentru că petrecem mult timp împreună, râdem şi plângem laolaltă", a mai spus Mirela. 

Mirela Boureanu Vaida s-a luptat să devină mamă

Mirela Boureanu Vaida a născut pe 20 februarie o fetiţă perfect sănătoasă, pe cale naturală. “A fost un travaliu uşor, dar care a durat opt ore. Carla Maria are 3,310 kg şi 51 de cm şi amândouă am primit nota 10! Totul a decurs minunat! Sunt foarte, foarte fericită!”, a mărturisit Mirela Boureanu Vaida, imediat după naştere.

Prezentatoarea "Mireasă pentru fiul meu" a dezvăluit, în 2014, că a pierdut două sarcini înainte de a rămâne gravidă cu fetiţa ei. 

"Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că, înainte de a fi o persoană publică, eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale...", a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida, la Antena 1.

Mai multe