Mirela Boureanu Vaida, naşă de cununie. Ce frumoasă a fost!

12 noiembrie 2016 19:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

La aproape trei luni de când a devenit mămică pentru a doua oară, Mirela Boureanu Vaida a trecut din nou prin clipe de fericire. Vedeta de televiziune a fost naşă de cununie la nunta unor tineri frumoşi. Deşi este obişnuită cu atmosfera, ea fiind prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1, gazda show-ului matrimonial abia a putut să-şi stăpânească emoţiile în timpul ceremoniei religioase, aşa că la iesirea din biserică şi-a ascund chipul sub o pereche de ochelari de soare.

Mirela Boureanu Vaida a radiat de fericire sâmbătă (12 noiembrie). Vedeta şi soţul ei au cununat o pereche de tineri. Vedeta a purtat o rochie neagră, mulată, care i-a pus în evidenţă în silueta aproape perfectă după naştere, la care a asortat o pereche de pantofi roşii şi o haine scurtă de blană din vizon.

"Cel mai frumos lucru în viaţa este să fii martor la întemeierea unei poveşti de dragoste, a unei relaţii, iar, în cele din urmă, la realizarea unei familii! Iar eu am fost norocoasă să fiu parte din povestea multor tineri, în ultimii cinci ani! Astazi e ziua cea mare pentru ei: Adriana şi Valentin!! Casă de piatră! Va doresc sănătate şi veselie!", a scris vedeta la descrierea unei imagini în care apare alături de soţ şi de miri la fotografia de grup din faţa lăcaşului de cult unde cei doi s-au cununat. 

Vedeta este căsătorită cu Alexandru, căruia i-a dăruit o fetiţă, Carla şi un băieţel,Vladimir. Prezentatoarea vorbeşte foarte frumoas despre partenerul ei.

“Soțul meu m-a cucerit cu echilibrul și calmul lui. E exact ce nu am eu, de multe ori. Eu sunt o fire impulsivă, mă aprind repede și mă sting la fel de repede, el, în schimb, e un om calculat, reușește mereu să se desprindă și să vadă lucrurile în ansamblu. Îmi deschide și mie ochii, mă ajută să mă calmez și să văd partea bună a lucrurilor. E echilibrul de care am eu nevoie, pe toate planurile: personal, profesional, emoțional, familial și, de ce nu, și financiar”, declara vedeta.

Mai multe