Mirela Boureanu Vaida și micuțul ei s-au externat. Reacția amuzantă a fiicei vedetei

22 august 2016 20:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mirela Boureanu Vaida a născut sâmbătă, 20 august, un băiețel perfect sănătos. Vedeta tv l-a adus pe lume pe Vladimir Alexandru pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. După doar două zile, Mirela s-a externat.

Înainte de a părăsi maternitatea privată din Capitală, artista a intrat în direct la emisiunea pe care a prezentat-o înainte de a intra în concediu prenatal, "Mireasă pentru fiul meu", unde a spus câteva cuvinte despre noua aventură a vieții sale și despre cum a reacționat fiica sa de un an și jumătate, Carla Maria, la vestea că este soră mai mare.

"Vreau să vă spun că sunt în acest moment în faţa televizorului. Mă pregătesc să plec acasă. Sâmbătă am născut la ora 19.00 fix. Am făcut un grăsun de 3,8 kg, 52 de cm, nota 10. O să am un băieţel bruneţel. Carla l-a văzut pe Vladimir, ea crede că nu mă duc cu el acasă", a spus Mirela.

Nunțile acestui sezon de "Mireasă pentru fiul meu" se apropie, dar îndrăgita prezentatoare nu știe dacă va putea să ajungă la evenimentele finale din casa concurenților. Cu toate acestea, o surpriză din partea ei nu este exclusă, asta dacă micuțul Vladimir îi va permite.

Mai multe