Mirela Vaida a prins curaj după a treia naștere: «Nu mă mai sperie nimic»

10 aprilie 2019 17:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a devenit mămică pentru a treia oară, Mirela Vaida este în culmea fericirii, așa cum era de așteptat, însă prezentatoarea TV s-a ales și cu o nouă „abilitate”. Îndrăgita vedetă a dezvăluit că după trei sarcini a ajuns să nu se mai teamă de nimic, având în vedere că de fiecare dată a născut pe cale naturală și a îndurat „chinurile facerii”. Iată ce spune Mirela despre naștere și când va fi externată din spital!

Mirela Vaida a fost o graviduţă activă și curajoasă pe întreaga perioadă a sarcinii sale, având în vedere că vedeta a participat și la Eurovision, urcând pe scena competiției de voci cu burta la gură, sarcina sa fiind una avansată în acel moment.

Aceasta a fost nevoită să zboare și cu avionul până la Iași în acea perioadă, iar prestația sa nu a dezamăgit, chiar dacă artista nu a reușit să treacă mai departe și să reprezinte țara în cadrul concursului.

Actrița, în vârstă de 37 de ani, a născut miercuri, 10 aprilie, un băiețel perfect sănătos la o clinică privată din capitală, optând să-l aducă pe micuț pe lume pe cale naturală, așa cum a procedat și la sarcinile precedente.

După ce i-a dat naștere și celui de-al treilea copil al său, vedeta a mărturisit că a ajuns în punctul în care nimic nu pare că mai poate să o sperie. Băiețelul a venit pe lume repede și a primit nota 10 la naștere, așa cum proaspăta și fericita mămică a explicat, și va purta numele de Tudor Ștefan.

Mirela Vaida, declarații după ce a devenit mămică pentru a treia oară

Prezentatoarea TV a mărturisit că abia așteaptă să iasă din spital și să își ducă micuțul acasă, pentru a-și cunoaște cei doi frățiori. „Sunt şi la a treia naştere, nu mă mai sperie nimic. Au decurs lucrurile mult mai uşor, am născut natural şi asta îmi permite să fiu pe picioare imediat ce nasc pentru că e un proces fiziologic, nu te afectează cu absolut nimic. Nu ai anestezii, operaţii sau cusături. Ai într-adevăr o epidurală, dar nu te afectează. Acum deja mănânc şi el mănâncă, este la sânul meu.Suntem în rezervă şi protocolul spune să stăm două nopţi în maternitate, că altfel eu m-aş fi dus acasă la copii. Într-o oră jumătate din momentul în care s-a declanşat naşterea, deja eram cu el în braţe, pe piept”, a declarat Mirela Vaida la postul de televiziune Antena Stars. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida, alături de care are trei copii, Carla, Vladimir și nou-născutul Tudor Ștefan.

Mai multe