Mirela Vaida își tratează otita cu leacuri băbești: „Miros ca un cârnat!”

26 februarie 2020 18:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

O otită nu-i dă pace Mirelei Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Înfășurată bine în jurul capului, vedeta tv s-a plâns fanilor că s-a lăsat de data aceasta pe mâna socarei pentru a se face bine. A acceptat toate leacurile băbebști pe care aceasta i le-a propus, doar-doar se face bine. Tratamentul constă în țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare, toate aceste remedii făcând-o să miroasă ca un cârnat, gata de pus în tigaie.

Mirela Vaida (37 de ani) nu se simte deloc bine în aceste zile și a decis să le povestească și fanilor despre clipele grele prin care trece. Ea a încercat să ia totul în glumă, dar mulți și-au arătat îngrijorarea față de felul în care arată.

Se pare că Mirela Vaida suferă de otită și încearcă mai multe remedii naturiste pe care i le-a pus la dispoziție chiar soacra ei. "Nu-i coronavirus! E otită... M-a băgat soacră-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciulă!! Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii. Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacra-mea un pic de mine...?", a notat Mirela Vaida, care miercuri s-a prezentat la emisiune spunând că doar a tras-o curentul și pare că se simte mai bine, motivul pentru care nu a mai apelat la ajutorul medicilor, așa cum ar fi fost normal. 

Mirela Vaida este mama a trei copii și reușește cu mult entuziasm că se împartă între cariera în tv și viața de familie. 

Mirela Vaida prezintă emisiunea Accest Direct din 4 septembrie

Anterior, emisiunea a fost prezentată de Simona Gherghe. Ea le-a dat admiratorilor ei o veste mai puțin plăcută toamna trecută, atunci când prezentatoarea TV, care lipsise ceva vreme de pe micile ecrane fiind în concediu de maternitate, a anunțat că renunță la pupitrul emisiunii „Acces Direct”, lăsând-o pe Mirela Vaida în locul său. La momentul respectiv, vedeta și-a motivat decizia prin dorința de nou, explicând însă că nu va renunța de tot la televiziune, activând de 9 ani în acest domeniu. 

AcasăVedeteRomâneștiSimona Gherghe, despre plecarea de la «Acces Direct»: «Emoțional, m-a consumat foarte tare»

Simona Gherghe, despre plecarea de la «Acces Direct»: «Emoțional, m-a consumat foarte tare»

Comentarii

simona-gherghe-acces-direct.jpg

Simona Gherghe a dezvăluit motivele plecării de la „Acces Direct”Foto: Arhivă personalăCiteste tot despre: simona gherghe, acces direct, simona gherghe familie, mirela vaida, prezentatori acces directde Ioana Anghel 4 Septembrie, 2019 - 18:54

Simona Gherghe a explicat care sunt cu adevărat motivele pentru care a decis să părăsească pupitrul emisiunii „Acces Direct”. Deși la început a susținut că ar fi vorba doar de dorința unei schimbări, prezentatoarea TV a mărturisit de curând că emisiunea pe care o modera o solicita enorm din punct de vedere emoțional, așa că a decis că cea mai bună decizie este aceea de a merge mai departe, către „ceva mai bun”, așa cum singură a subliniat.

Simona Gherghe le-a dat admiratorilor ei o veste mai puțin plăcută, atunci când prezentatoarea TV, care lipsise ceva vreme de pe micile ecrane fiind în concediu de maternitate, a anunțat că renunță la pupitrul emisiunii „Acces Direct”, lăsând-o pe Mirela Vaida în locul său. La momentul respectiv, vedeta și-a motivat decizia prin dorința de nou, explicând însă că nu va renunța de tot la televiziune, activând de 9 ani în acest domeniu. „Este profesia mea, pasiunea.Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, scria Simona Gherghe pe Instagram în momentul marelui anunț.

Mai multe