Mirela Vaida și-a întrebat fiica ce vrea să se facă atunci când va fi mare. Răspunsul e adorabil

29 decembrie 2017 19:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

De Crăciun, Mirela Boureanu Vaida a avut parte de o mare surpriză din partea fiicei sale, Carla, care a luat-o prin surprindere cu un răspuns cât se poate de inocent. Prezentatoarea a întrebat-o ce vrea să se facă atunci când va fi mare, dar nu se aștepta la un asemenea răspuns.

A fost ultima apariției a Mirelei Vaida la emisiunea „Acces direct” (29 decembrie) urmând ca din ianuarie 2018, Simona Gherghe să se întoarcă la muncă, după concediul maternal. Vaida a fost cel puțin la fel de îndrăgită ca moderatoare a emisiunii și este destul de populară în rândurile publicului, atât pe micul ecran, cât și pe rețelele de socializare.

De aceea, prezentatoarea s-a gândit că ar fi drăguț dacă ar povesti și prietenilor virtuali scurtul și adorabilul dialog dintre ea și fetița ei: „«Carla, ce vrei tu să te faci când vei fi mare?»...«Mică. vreau să mă fac mică, mami...»”, i-a răspuns micuța Carla prezentatoarei. Mirela Vida este căsătorită și are doi copii: pe Carla și pe Vladimir.

"Este ultima emisiune Acces direct din acest an şi trebuie să vă spun că este şi ultima ediţie pe care o prezint eu. Din ianuarie se întoarce titulara Simona Gherghe", i-a informat Mirela pe telespectatori, la începutul emisiunii din 29 decembrie.

Mai multe