Miron Cosma i-a spus adio Marinelei Niţu!

16 februarie 2015 9:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miron Cosma (60 de ani) şi Marinela Niţu (43 de ani) s-au iubit ca doi nebuni! S-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori. În prezent, însă, povestea lor de iubire se pare că a luat sfârşit definitiv.

Miron Cosma i-a spus adio Marinelei Niţu chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Dragostea lor cu năbădăi a ajuns la final, deşi a fost una pasională. De-a lungul timpului, Miron Cozma i-a închinat Marinelei poeme de dragoste şi a răsfăţat-o cu cele mai frumoase jurăminte de amor.

Marinela a fost marea dragoste a lui Miron Cozma

...Dar amorul a pălit, în timp! Iar motivele rupturii (petrecute cu o zi înainte de Valentine's Day) de cea care a fost dragostea vieţii lui sunt, se pare, multiple. “Vineri (13 februarie) m-am despărţit de Marinela. Îmi pare rău, dar sunt lucruri peste care nu pot trece. I-am spus că onoarea mea e mai importantă decât ea şi sunt lucruri pe care nu le pot accepta. Nu mă port urât cu femeile, dar să vină o femeie și să-mi spună: «Nu mânca ceapă şi usturoi, nu bea un pahar de vin, nu asculta muzică, nu te ruga, nu pune tămâie şi multe altele!»?!... Păi, stai, că nu mă călugăresc! Dar cum e posibil ca la mine în casă să nu pot asculta muzică?!... Acum e mai bine! Eu sunt haiduc!”, a mărturisit Miron Cozma, potrivit Ring.

Miron Cozma, fostul lider al minerilor, a povestit şi de ce nu a dus-o pe focoasa brunetă şi la starea civilă. “N-am fost căsătorit cu Marinela la primărie, ci doar în faţa lui Dumnezeu (n.r.  logodiţi). Cu doamna avocat (Monica) am fost căsătorit şi acea experienţă m-a făcut să nu mai am încredere în femei”, a mai povestiti Miron Cozma, potrivit aceleiaşi surse.

Miron Cozma şi Marinela Niţu au trăit o iubire înfocată

Cei doi amorezi s-au căsătorit în data de 14 februarie 2011. Ceremonia a fost oficiată la Biserica "Sfânta Treime" din Scheii Braşovului, în prezenţa unor rude apropiate.

Miron Cozma şi cântareaţa Marinela Niţu s-au cunoscut în 1998. În februarie 2001, fostul lider al minerilor declara, într-un interviu acordat PRO TV, că Marinela Niţu este femeia pe care orice bărbat ar vrea să o aibă ca soţie şi că, de când a cunoscut-o, în 1998, a rămas pentru el cea mai mare dragoste.

Mai multe