Miron Cozma, atac la Marinela Nițu: “Nu mai vorbesc cu ea, e o femeie narcisistă”

14 mai 2018 12:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu trei ani, Miron Cozma (63 de ani) și Marinela Nițu (46 de ani) și-au spus “adio” după doisprezece ani de iubire! Cântăreața nu dorește să mai audă deloc de bărbatul care îi scria versuri romantice, însă sentimentul e reciproc “Luceafărul Huilei” tună şi fulgeră la adresa fostei iubite.

“Marinela este o femeie narcisistă”, ne-a spus Miron Cozma, zilele trecute, când l-am întrebat dacă mai ține legătura cu Marinela Nițu, după despărțirea lor din 2015. Separarea celor doi se pare că nu s-a produs în termeni amiabili, având în vedere vehemenţa cu care Miron ne vorbeşte acum despre bruneta cu care a împărţit mai bine de un deceniu. “Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a declarat Miron Cozma pentru Click! După separarea de Miron Cozma, Marinela Nițu s-a mutat la părinți, la Brașov, și preferă să trăiască liniștită, departe de lumea mondenă.

Despărțirea dintre cei doi se pare că s-a produs din cauza nemulțumirilor brunetei. “Îmi pare rău, dar sunt lucruri peste care nu pot trece. I-am spus că onoarea mea e mai importantă decât ea şi sunt lucruri pe care nu le pot accepta. Nu mă port urât cu femeile, dar să vină o femeie și să-mi spună: «Nu mânca ceapă şi usturoi, nu bea un pahar de vin, nu asculta muzică, nu te ruga, nu pune tămâie şi multe altele!»?!... Păi, stai, că nu mă călugăresc! Dar cum e posibil ca la mine în casă să nu pot asculta muzică?!... Acum e mai bine! Eu sunt haiduc!”, spunea Cozma, în 2015, după separarea de Marinela Nițu.

Mai multe