Miron Cozma: "Nu vreau să mai aud de Marinela. Este o femeie fără suflet" EXCLUSIV

14 aprilie 2015 21:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Despărţit de trei luni de Marinela Niţu, Miron Cozma, haiducul din Valea Jiului, a ales să sărbătorească Paştele la Timişoara. Nu singur, ci alături de cei doi copii ai lui şi de mama acestora, Dora Cozma.

Miron Cozma (60 de ani) nu vrea să mai audă de femeia alături de care şi-a petrecut 17 ani din viaţă, deşi i-a dedicat poeme din puşcărie şi declaraţii de dragoste ca-n filme. Marinela Niţu (44 de ani) este acum istorie pentru el. De Paşte, Cozma a căutat liniştea lângă copiii lui. “Pentru mine, Sărbătorile sunt foarte importante şi am ales să le petrec alături de copii. Am stat mult timp departe de ei, nu am reuşit să-i văd cum cresc. Fata este olimpică, frumoasă şi deşteaptă. Până anul acesta am mers cu fosta iubită (n.r. Marinela) la prima soţie, în Timişoara. Petreceam cu toţii, împreună, pentru că aşa era frumos, să ne respectăm copiii. Dar anul acesta am mers singur. Nici nu vreau să-i mai pronunţ numele, nu vreau să mai aud de ea. Eu am făcut multe pentru relaţia noastră, dar ea nu are suflet, m-a tratat cu spatele. Să nu o mai văd. Nu m-a înţeles şi devenise posesivă”, ne-a lămurit Miron Cozma, cu privire la despărţirea de Marinela, eveniment care s-a produs în februarie 2015.

Dan Cozma (27 de ani) şi Mirona Cozma (21 de ani) sunt cei doi copii ai lui Miron, din prima căsătorie, cu Dora Cozma. Tânăra este studentă la Economie şi olimpică la patru materii, iar fratele ei se ocupă cu afaceri. M

iron Cozma a fost căsătorit şi cu Monica Ionescu, fosta lui avocată. Cei doi s-au întâlnit la începutul lui 2009, iar la scurt timp după aceea au decis să-şi unească destinele la starea civilă. Mariajul lor a durat doar un an şi jumătate.

Sătulă de certuri, Monica a depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea. La doar două luni de la separarea oficială, fostul lider al minerilor avea să formeze un cuplu cu Marinela Niţu. Cu ea, Miron Cozma a ajuns în faţa altarului în 2011.

Mai multe