Misha a răbufnit și a spus lucrurilor pe nume: «Hai să nu zic mizerii»

29 octombrie 2018 21:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Misha nu s-a mai putut abține și a oferit explicații mai multor zvonuri apărute în presă. Fosta soție a lui Connect-r a mărturisit că își crește singură fiica și nu are nevoie de o bonă care să o ajute, așa cum s-ar fi scris.

Misha a vrut să clarifice mai multe aspecte ale articolelor scrise în presă despre copilul ei și despre divorțul de Connect-r.

'Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât. Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă', a spus Misha, conform viva.ro.

Misha revine în muzică

'Da, cu siguranță că îmi doresc să îmi reiau cariera. O să scot în curând o piesă singură. Voi pregăti și o piesă în colaborare cu o artistă de la noi și o să mă pun pe treabă, m-am pus deja', a dezvăluit artista.

Mai multe