Misha, fosta soție a lui Connect-R, în sânii goi pe Internet. S-a văzut tot

12 aprilie 2019 18:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Misha (27 de ani) și Connect-R (36 de ani) s-au despărțit în 2015, după patru ani de mariaj, însă nu și-au refăcut viața sentimentală. Mai mult, ei s-au întors recent dintr-o vacanță în Zanzibar (n.r- insula ce face parte din Republica Tanzania, situată în Oceanul Indian) unde își duseseră și fetița, pe Maya.

Cei trei au lenevit la plajă, s-au bronzat și s-au distrat ca o adevărată familie. Blondina a încins recent Internetul cu fotografiile de pe plajă, în care își expune, în toată splendoarea, silicoanele imense, implanturi mamare pe care și le-a pus în urmă cu patru ani. Misha a fost cu siguranță, în acel moment, cea mai sexy turistă din Zanzibar, așa că toate privirile au fost îndreptate spre solista noastră.

Din umbră veghea însă, ca un bodyguard, fostul ei soț, Connect-R. „Am stat nouă zile în Zanzibar, am fost cu fetele, cu sor-mea, cu cumnatul meu, cu familia, vreo trei familii. Chiar a fost frumos! Este un loc în care te duci să dormi, să stai, să te liniștești. (…) Eu am spus-o și o mai spun: vom rămâne o familie. Avem un copil de crescut, suntem oricum super prieteni, asta ne va ține mult timp împreună cumva”, a spus Connect-R, într-o emisiune tv.

Mai multe