Miss România 1992 a defilat acum în sânii goi și i-a lăsat pe toți mască

21 iunie 2016 12:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vila 23 din Snagov a fost duminică, 19 iunie, scena unei petreceri fastuoase, cu unele dintre cele mai frumoase manechine din istoria modei românești, muzică bună și colecții prețioase. Totul, pentru a o sărbători pe creatoarea de modă Zina Dumitrescu, la cea de-a 80-a aniversare. Ținuta serii a fost, cu siguranță, rochia cu vedere la sâni purtată de o fostă Miss România, manechinul Camelia Ilie.

Manechinele din ”generația de aur” a Mamei Zina au venit la întâlnirea cu cea care le-a marcat cariera și au defilat în amintirea vremurilor în care toți bărbații din lumea bună a Bucureștiului aveau ochi numai pentru ele.

Dana Săvuică, Crinuța Popescu, Maria Andrei, Lili Stan sau Camelia Ilie au strălucit în ținute senzuale, care le-au pus în valoare frumusețea nealterată de trecerea timpului. Fetele n-au ezitat să-și dezgolească picioarele, spatele, umerii sau, în cazul unora mai curajoase, sânii.

Camelia Ilie, Miss România în 1992, a defilat într-o rochie din voal și dantelă care i-a lăsat la vedere sânii cu totul, în stilul ”naked dress” lansat de Kate Moss în 1993 și ridicat la rangul de artă de Rihanna, cu o apariție răvășitoare în 2014, la CFDA Fashion Awards.

În 1992, Camelia Ilie a fost frumoasa care a cucerit România şi a ajuns, în acelaşi an, să ne reprezinte la „Miss World". A lucrat cu toți creatorii de modă români și a colaborat cu cea mai mare agenție de modele din Turcia, dar și cu numeroase agenții din Italia. S-a căsătorit la scurt timp după succesul de la Miss România, dar a divorțat după numai trei ani. Fata Cameliei i-a călcat pe urme în cariera de manechin. 

Mai multe