Misterul dispariţiei hainelor Ilenei Ciuculete! Fiii nu au mai găsit nimic în casa regretatei artiste

23 iunie 2017 9:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

La trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete în familia regretatei artiste a început războiul pe avere. Cei doi băieţi ai solistei îşi cer drepturile, iar soţul, Cornel Galeş, explică faptul că a rămas cu dartorii uriaşe după dispariţia cântăreţei. Mugurel şi Cristian Sfetcu nu îşi imaginează cum au ajuns să nu aibă absolut nimic după ce mama lor s-a stins.

Ileana Ciuculete s-ar răsuci în mormânt să vadă ce se întâmplă acum între cei doi băieţi ai săi din mariajul cu Valeriu Sfetcu şi Cornel Galeş, bărbatul care i-a stat alături în ultimele zile din viaţă. Acuzat că a înstrăinat toate hainele artistei, soţul regretatei artistei face lumină. "Au fost 32 de costume populare, două ii şi patru haine de blană. Am spus tuturor să-şi aleagă. Nu ştiu de ce băieţii nu au mai găsit nimic. Hainele s-au împărţit în ziua în care am făcut parastasul de 40 de zile. Ele nu se dau familiei. Eu am rămas cu datorii. Mă ajută o femeie de afaceri", a spus Cornel Galeş la Antena 1.

În replică, fiii vitregi au sărit ca arşi şi îi cer explicaţii soţului Ilenei Ciuculete. "Nouă nu ne-a rămas nimic. El a vândut tot aurul mamei noastre, vila din Bucureşti, în schimbul căreia şi-a luat un apartament nou. Noi, din averea mamei nu avem nimic, nici măcar un costumm popular ca amintire, o valoare sentimentală", a spus Mugurel Sfetcu. Un astfel de costum trece lejer de 1.000 de euro.

Ileana Ciuculete -a stins din viaţă la 14 martie, la 64 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi metastaze osoase.

Mai multe