Misty, pentru prima dată cu fetița lui Keo la TV! Ce zice artista despre căsătorie: "E ușor frustrant”

18 iunie 2021 21:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Keo și Misty formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Ce doi au o relație de opt ani și sunt de nedespărțiți de trei ani și jumătate de când fetița lor, micuța Arya, a venit pe lume. Misty a venit, în premieră, cu fiica ei la „Teo Show” și a vorbit despre căsătoria cu Keo, care se lasă așteptată.

Misty (31 de ai) și Keo (42 de ani) trăiesc, de mai mult timp, o frumoasă poveste de dragoste însă, până acum, cei doi nu au făcut pasul cel mare. S-au logodit în 2016 și au împreună o fetiță superbă, Arya, în vîrstă de 3 ani și 6 luni. Deși relația lor durează de opt ani, cei doi nu s-au căsătorit, în ciuda presiunilor pe care le-au avut de suportat din partea celor din jurul lor.

Misty: "Keo e discreția în persoană"

„E ușor frustrant, se creează o presiune, toată lumea mă întreabă când ne căsătorim. Această întrebare mă face să mă simt inconfortabil. Mai sunt și certuri între noi, ca în orice cuplu, dar le rezolvăm”, a declarat Misty, la Kanal D. Deși Keo preferă discreția totală în ceea ce privește relația lor, Misty a făcut o excepție și a venit, în premieră, cu fiica lor, micuța Arya, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. ”Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, a mai spus cântăreața.

Relația dintre Keo și Misty a început în urmă cu 8 ani, atunci când solistul trăia încă o poveste de dragoste cu Andreea Bălan. Keo a trăit, însă, o viaţă amoroasă dublă! Când nu era cu iubita oficială, Andreea Bălan, cântăreţul o căuta pe Misty, femeia cu care are acum o fetiță și cu care și-a format o familie.

Citește și:

INTERVIU Misty, viață de basm alături de Keo și de micuța Arya: "Îi ador, sunt universul meu"

Ce nume frumos au ales Keo şi Misty pentru fetiţa lor!

Mai multe