Misty, revoltată după ce s-a zvonit că Mihai Constantinescu, naşul fetiţei sale, a murit: «Am plâns de tristeţe»

5 octombrie 2019 10:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rare sunt apariţiile, chiar şi pe reţelele sociale, ale lui Misty, iubita lui Keo. Blondina, care l-a despărţit pe artist în urmă cu cinci ani de Andreea Băla,n a vorbit despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, naşul fetiţei pe care a născut-o în cea mai mare discreţie. Misty şi Keo formează un cuplu de ani buni încă de pe vremea când cântăreţul intenţiona să o ducă la altar pe Andreea Bălan.

Misty şi Keo au o relaţie foarte apropiată cu Mihai Constantinescu, celebrul artist, care se liptă de luni bune să trăiască, fiind naşul de botez al fetiţei celor doi, Arya-Violette. Supărată de zvonurile care au circulat în spaţiul media în ultimele zile, potrivit cărora, slistul ar fi pierdut lupa pentru viaţă, iubita lui Keo a rupt tăcerea şi a publicat un mesaj pe Facebook.   

"Am plâns de tristețe, neputință, revoltă și dezgust...că o Românie întreagă probabil spunea «Dumnezeu să-l odihnească» din cauza acestor știri false, în loc să se roage în continuare pentru un om care lupta de uni de zile pentru viață și nu renunţă, nu se dă bătut! Nici noi nu renunțăm și încă avem speranță! Speranța că...masa pe care am avut-o de Paște cu naşul fetiței noastre nu va fi ultima masă pe care am luat-o împreună, în familie! Am plâns și nu mi-am găsit cuvintele până am văzut această postare, a doamnei Mirabela (n.r. Dauer)! Mi-a plăcut foarte mult ce a scris, mai bine de atât nu aș fi știut să spun...Nu mai credeți nimic şi nici din ce declară diverse persoane probabil dornice să apară pe la tv. Doar soția lui, Simona, poate vorbi pentru și în numele lui Mihai! Nimeni altcineva! Toți ceilalți, suntem băgători în seamă, punct! Oricare alți cunoscuți, prieteni, foste s.a.m.d. rămân doar niște trecători prin viața lui Mihai, care habar nu au de nimic! Nici măcar nu are voie să îl viziteze nimeni în afară de soția lui, Simona, care e neclintită de lângă el! Doar Simona este în măsură să declare sau să comenteze ceva iar atât timp cât ea nu o face, ar trebui respectat acest lucru!!!! Singura ei dorința este că oamenii care îl iubesc și îl respectă pe Mihai, să spere în continuare și să se roage neîncetat pentru că el să se recupereze cât mai repede...Mihai este un om bun și puternic care nu se lasă doborât!", a notat Misty

Mihai Constantinescu este internat de cinci luni la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu (73 de ani) a făcut stop cardio-respirator la mijlocul lunii mai şi de atunci se luptă să-şi revină. Artistul a fost atunci găsit în stare de inconștiență de către soția sa în jurul orei 5 dimineața. Medicii îl țin în continuare sub observație, după ce au încercat preţ de câteva minute să-l resusciteze.

În 2008, artistul a suferit o intervenţie chirugicală, în care medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş i-au montat două valve la inimă, iar în 2017, una dintre ele i-a fost schimbată. În luna martie a acestui an, el s-a simţit din nou rău, ajungând pe patul de spital. La acel moment, Mihai Constantinescu a acuzat probleme respiratorii și a fost internat la Spitalul Universitar București.

Citeşte şi: 

Marile iubiri ale lui Mihai Constantinescu, unite de suferință: fosta soție, la biserică, actuala, la spital

Anastasia Lazariuc nu îl vizitează la spital pe Mihai Constantinescu, fostul iubit. Iată motivul!

Mai multe