Modul original prin care toboşanul de la Proconsul a anunţat că îşi caută nevastă!

11 iulie 2018 18:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bat clopote de nuntă în trupa Proconsul! Răzvan, toboşanul formaţiei, este în căutarea unei tinere cel puţin majore pe care să o invite la cină şi ulterior la concertele trupei. Anunţul este valid de câteva luni şi îşi va desemna câte o câştigătoare în fiecare lună până la finele acestui an.

Trupa Proconsul îşi măreşte numărul de fani cu un concurs amuzant, pe care l-au lansat pe reţelele de socializare pentru admiratoarele lor. Fetele care vor să-l cunoască pe Răzvan, toboşarul formaţiei, au acum ocazia să o facă într-un cadru organizat. Tinerele trebuie să publice pe profilul personal  versurile preferate împreună cu linkul melodiei Proconsul, cu hashtag #mireasapentrutobosar #LOVEproconsul şi apoi să urmărească dacă se numără printre câştigătoare.

În fiecare lună, formaţia va anunţa printr-un video câte o fată, care cine ştie ar putea fi chiar o pretendentă la inima lui Răzvan.

Premiul este o cină cu toboșarul formației Proconsul, o invitație la un Concert al formației și o dedicație specială, a melodiei care a însoțit mesajul câștigător.

Mai multe