Moga a cerut o mână de ajutor de la un fost elev

25 septembrie 2014 17:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liviu Teodorescu se întoarce la „Vocea României”. După ce a participat în primul sezon al emisiunii-concurs de la PRO TV şi a intrat în echipa lui Mariu Moga (32 de ani), solistul revine pe scena show-ului care l-a consacrat. Asta pentru că fostul lui mentor i-a cerut ajutorul.

Tânărul de 22 de ani s-a făcut remarcat prima oară pe scena emisiunii „Vocea României” de la PRO TV, unde a participat şi a fost ales în echipa lui Marius Moga, ajungând până în semifinale. În 2011, Liviu a intrat la Conservator, secţia Compoziţie muzica uşoară. Un an mai târziu este invitat să facă parte din trupa LaLa Band şi să-şi joace propriul rol din serialul „Pariu cu viaţa”. În aprilie, acelaşi an, Liviu Teodorescu a compus piesa „Little bit of love” special pentru serialul în care juca.

După ce s-a retras din serial şi din trupă, Liviu s-a alăturat echipei DeMoga Music şi a început să lucreze cu fostul său antrenor de la „Vocea României”. A avut mai multe colaborări, a lansat piesa şi videoclipul piesei „Eşti Piesă”, iar la 24 iulie a lansat, împreună cu Andra, piesa şi videoclipul piesei „Aşa e dragostea”.

Cariera lui Liviu creşte precum feţii frumoşi din poveşti şi iată că solistul se întoarce la emisiunea care i-a adus celebritatea. Însă nu pentru a concurs, ci pentru a-l ajuta pe Marius Moga să se decidă asupra concurenţilor pe care îi va alege la duelurile după audițiile pe nevăzute.

Mai multe