Moga a pus mâna pe o solistă sexy și putred de bogată!

22 decembrie 2015 22:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

O fi Marius Moga (33 de ani) “regele hiturilor”, dar Miryam, noua lui achiziție, cu care lucrează acum la DeMoga Studio, e “regina banilor”.

Artistul, care compune o piesă pe un tarif de aproximativ 4.000 de euro, a pus mâna pe o adevărată mină de aur, căci noua colaborare cu sexoasa solistă îl poate umple de lovele. Blonda, căreia Moga i-a compus recent melodia “Prada”, are o poveste interesantă. “Am nume palestinian, Miryam Anabtawi, pentru că tatăl meu natural a fost din Palestina. Anabtawi Group este renumit în Palestina și în țările arabe, au mai multe afaceri, printre care și o fabrică de ulei de măsline, care face exporturi în toată lumea”, ne-a povestit Miryam, care chiar azi împlinește 32 de ani.

Deși este moștenitoarea acestei afaceri colosale, solista nu stă cu mâinile în sân și muncește și în noaptea de Revelion: are 6 concerte.

Marius Moga a devenit pentru prima oară tătic

Marius Moga a devenit tată. Bianca Lăpuşte, soţia sa, a născut primul copil. Blonda a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, de 3,450 kg, la o clinică privată din Cluj, pe 7 octombrie 2015. Tânăra mămică Bianca Lăpuşte a adus-o pe lume pe Maria la o maternitate privată din Cluj-Napoca. Blonda a născut pe cale naturală, fetiţa primind nota 10 de la medici. Fetele lui Moga au fost externate după doar două zile.

Mai multe