Moment sensibil la X Factor. Un concurent adoptat de o familie din Irlanda și-a cunoscut frații din România

20 noiembrie 2021 10:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

O scenă demnă de emisiunea "Surprize, surprize" s-a petrecut vineri seara, la "X Factor" România. Emoțiile mari resimțite de toți concurenții au fost duble pentru Ștefan Doyle, concurentul adoptat de o familie din Iranda, care și-a cunoscut patru dintre frații săi din România, chiar pe scena X Factor.

În ediția X Factor difuzată vineri seara, Loredana Groza a trebuit să aleagă 3 concurenți pentru etapa următoare a show-ului: Battle-urile. Loredana a rămas cu trei locuri libere în urma audițiilor și a fost nevoită să-și completeze echipa pentru Bootcamp. Florin Iordache, Nora Deneș și Alina Statie au fost cei trei care au întregit grupa sa din acest sezon X Factor, însă niciunul dintre ei nu au mers mai departe în etapa Battle-urilor.

Ștefan Doyle și-a cunsocut familia biologică din România

Un moment emoționant l-a avut în prim plan pe Ștefan Doyle, concurentul din echipa Loredaneu, care a avut parte de cea mai emoționantă întâlnire, cea cu familia sa biologică din România. ”Suntem mândri cu toții că fratele nostru a ajuns unde a ajuns”, a declarat unul dintre frații concurentului.

Întâlnirea cu familia sa a fost una norocoasă, Ștefan fiind unul dintre cei trei care au rămas pe scaune. Alături de el, în prima etapă a Battle-urilor, vor mai fi Nick Casciaro și Andrei Calancea, doi artiști care au impresionat cu vocile lor puternice. Finalul serii a adus o premieră la X Factor, când Oma Jali și Elvis Silitra ”Majii” au fost salvați de către Delia și au primit o nouă șansă de a merge mai departe în concurs, alături de echipa juratei: ”De ce să plece oameni talentați acasă, când putem lucra în favoarea lor”. Bootcamp-ul X Factor sezonul 10 continuă vinerea viitoare, de la 20:30, la Antena 1, când telespectatorii pot urmări echipa lui Ștefan Bănică.

Citește mai jos povestea lui Ștefan și legătura lui cu România

Ştefan J. Doyle, tânărul adoptat de o familie din Irlanda care a impresionat la X Factor România: „De mic am dorit să aflu mai multe despre originile mele”

Mai multe