Momente de cumpănă pentru Dana Nălbaru: "E urgent, mă ajută cineva"?

21 octombrie 2017 9:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Dana Nălbaru (40 ani) a trecut prin momente mai puţin plăcute în ziua de vineri, 20 octombrie. Băieţelul ei, în vârstă de 2 ani, s-a îmbolnăvit şi a făcut febră de 40 de grade, iar artista s-a panicat şi a decis să ceară ajutorul prietenilor virtuali.

Dana a scris un mesaj pe pagina contului personal de socializare şi a cerut ajutorul prietenilor virtuali, rugându-i să îi recomande un medic pediatru, de urgenţă. "Un medic pediatru acum la Braşov, vă rog! E urgent. Mă ajută cineva? La urgenţele de stat şi privat nu ai acces decât într-o oră”, a scris iniţial Dana. La puţin timp după acest mesaj disperat a revenit pentru a-şi linişti admiratorii şi a le povesti ce s-a întâmplat. “Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Am primit câteva recomandări şi numere de telefon. Kadri făcuse febra 40 şi nu scădea cu antitermice aşa că am fugit la o clinică. M-am dus acolo ştiind că au şi spital. Nu ştiu ce părere au alţii, dar eu cred că e ceva greşit când ţi se spune să aştepţi 45 de minute deşi spui că ţi-e copilul de 2 ani cu febră şi se vede pe el că abia respiră... N-am putut aştepta minutele alea, îmi cer scuze doamnei de la recepţie. Mulţumesc din nou pentru mesaje şi ajutor", a scris Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru are doi copii alături de actorul şi prezentatorul TV, Dragoş Bucur şi este apreciată pentru faptul că este o persoană discretă, familistă, implicată profund în creşterea şi educarea copiilor săi. 

Mai multe