Momente grele pentru Celia! După ce a pierdut o sarcină, sora ei a fost operată de urgență

11 septembrie 2018 23:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celia trece din nou prin clipe grele, după ce sora ei a fost operată de urgență, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a ignorat. Pentru a-i fi alături surorii sale, cântăreața a fost nevoită să se întoarcă în România, deoarece artista a tot făcut naveta între țara noastră și Australia, în ultimii ani.

Sora Celiei a fost operată de urgență din cauza unei pietre la bilă, problemă care nu credea inițial că este atât de gravă. Celia a fost extrem de îngrijorată de starea de sănătate a surorii sale, această problemă adăugându-se la multe altele, pe care artista a fost nevoită să le înfrunte și să le depășească, în ultima perioadă.

„A fost ziua soțului meu în urmă cu ceva timp, sora mea avea o piatră de trei centimetri la fiere. Ea știa, dar nu credea că este atât de mare. Se blocase și nu își mai revenea, a băgat-o în operație de urgență. I-au săus că nu se poate să plece acasă. E cea mai bună soră din lume, cu toată sinceritatea spun că nu am mai întâlnit un om așa bun. Ne-a ținut în suspans, dar e totul bine când se termină cu bine. Sunt trecută prin toată și prin bune și prin rele și prin lacrimi”, a mărturisit Celia, în cadrul emsiunii „Răi Da' Buni”.

Celia este căsătorită de cinci ani cu Ardeli Ancuţa și de-a lungul poveștii lor de iubire au existat câteva momente neplăcute. Celia a pierdut de curând o sarcină și aceea a fost perioada în care a avut cea mai mare nevoie de sprijinul soțului și al surorii sale. De asemenea, vedeta a anunțat că dorește să se retragă definitiv în Australia. „Încercăm să îl ducem pe Angelo în Timișoara la grădiniță, dar mai avem nevoie de niște documente din Australia, mai așteptăm. O să mergem și în Australia, acolo vrem să ne retragem. În ultimii cinci ani am stat în București, Timișoara, Deva și Australia. Toți spun că e frumos, eu spun că e obositor. Eu îl simt alături pe soțul meu, am avut și noi urcușuri și coborâșuri, este important să ne susținem. Trebuie să existe o armonie, asta încercăm să facem. În momentul în care am pierdut sarcina a fost o perioadă dificilă, acum reparăm. Eu sunt mai de modă veche, țin foarte mult la familie, suntem potriviți unul pentru celălalt, este important să facem lucrurile să meargă”, a mai spus Celia.

Mai multe