Momentul marcant în viața Celiei: ”Am intrat salon și l-am văzut pe soțul meu cu fiul nostru la piept...”

26 septembrie 2017 13:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

A revenim în forță pe scena muzicală din România cu single-ul ”La două capete”, piesă care a atins un milion și jumătate de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare. Continuă să-l promoveze și promite să facă și alte lucruri spectaculoase și pasionale pe plan muzical.

Cât despre viața personală, lucrurile sunt mult mai tihnite și mai aranjate. Celia (32) e mama unui băiețel pe nume Angelo și fericita soție a lui Ardeli Ancuța (33), despre care are numai cuvinte de laudă. Haideți să vedem, așadar, cum arată familia Celiei în cuvintele sale!

Î: Calitatea pe care o apreciezi la partnerul de viață este…

R: Sinceritatea!

Î: Defectul pe care îl accepți la partenerul de viață

R: Încăpățânarea. N-am ce face, l-am luat și îl iubesc cu bune și rele!

Î: Cea mai frumoasă amintire în doi

R: Cea mai frumoasă, hm… hai să vă povestesc! După ce s-a născut fiul meu, mi l-au pus în brațe, iar soțul meu era lângă minte, îmi săruta mâinile și fruntea. Ne uitam la Angelo și trăiam amândoi o experiență magică. Apoi, până au închis operația, l-au trimis pe soțul meu într-o cameră separată unde l-au pus să-și scoată cămașa și să-și țină copilul, piele pe piele, să-i audă bătăile inimii, pentru ca fiul nostru să fie cât mai relaxat. Momentul în care am intrat salon și l-am văzut pe soțul meu cu fiul nostru la piept, cum îl ținea protector și-l privea cu atâta iubire...

Vezi pe OK! Magazine continuarea acestui interviu cu Celia!

Mai multe