Moni, gata, îţi dă papucii Mr. Pink? EXCLUSIV

11 martie 2015 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul fotomodel a sosit, vineri noapte, în mare secret, în România, ca să-şi vadă fetiţa, pe Irinuca, dar şi pentru a pune pe picioare o afacere, din banii strânşi în America. Monica Gabor locuieşte acum la prieteni, dar vrea să-şi cumpere un apartament de lux.

Monica pare hotărâtă să revină în ţară, după trei ani petrecuţi în America, alături de Mr. Pink, iubitul ei asiatic.Vineri, după ce a sosit în ţară, ea s-a dus glonţ la vila de la Izvorani a fostului ei soţ, Irinel Columbeanu, pentru a-şi îmbrăţişa fetiţa, pe Irina (8 ani), pe care n-o mai văzuse din august. Ca niciodată, Moni s-a înţeles bine cu miliardarul, ba chiar au petrecut ziua de 8 Martie în trei, semn că relaţia lor s-a mai detensionat, după divorţul cu cântec.

Zvonurile că amorul ei cu Mr.Pink este pe butuci sunt tot mai dese, aşa că nu e de mirare că Moni trage acasă şi că intenţionează să-şi achiziţioneze un apartament cu trei camere în zona de Nord a Capitalei. În plus, vrea să-şi închirieze un spaţiu pentru dezvoltatea unei afaceri: “Monica Gabor  s-a interesat de cumpărare sau de închirierea unui apartament, i-am arătat mai multe în această zonă scumpă”, ne-a declarat agentul imobiliar G.D.

Iar directorul Galaxy Imob,Valentin Hobjilă, ne-a informat despre preţuri: ”În zona de Nord, apartamentele pornesc de la 150.000 € şi pot ajunge şi la 300.000 €. Dar, cel mai practic este să închiriezi, cu cel mult 2.000 €”.

Monica s-a confesat unei prietene cu privire la planurile ei de viitor: ”Am strâns bani, cât timp am stat în America, şi a venit momentul să pun pe picioare o afacere. Într-o bună zi poate voi reveni acasă, la fiica mea. Nu folosesc banii nimănui, nu sunt ai lui Mr. Pink”. Monica va mai rămâne în Bucureşti cel puţin o săptămână, timp în care speră să ajungă şi la Bacău, la mormântul mamei sale.

Mai multe