Moni şi-a chemat o amică să-i ţină noaptea de urât

7 noiembrie 2010 18:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu a revenit la vechile obiceiuri, ieşind în cluburi doar cu fetele. Dacă joi seara a înnoptat la Izvorani, cu Iri, iată că vineri a schimbat destinaţia, şi a dormit în apartamentul ei din Victoriei. Cu o prietenă.

NU RATA

Irinel Columbeanu: «Moni, iartă-mă!»

Irinel, păzit de tată să nu mai calce strâmb

Ion Columbeanu: «Iri şi Moni au dormit împreună!»

Irinel Columbeanu mai are de furcă până când soţia sa îi va ierta infidelităţile. Ea nu poate trece uşor peste scandalul sexual în care a fost implicat cu cele două blonde din Braşov, Flore şi Anca, însă măcar se străduieşte.

Timp de trei săptămâni, când a stat în Los Angeles, ea a întrerupt total legătura cu Irinel, drept pedeapsă pentru filmuleţul fierbinte din jacuzzi.

Ora 5.00- Monica iese din clubul bucureştean Bellagio, unde a venit după prezentarea de modă

"Nu l-am iertat pe Iri, dar cel mai probabil o voi face. Îmi place să cred că este prima oară când mă înşală", ne-a declarat ea, vineri seară. Dovadă că Iri şi Moni sunt pe drumul cel bun stă şi faptul că ea a acceptat invitaţia de a înnopta, joi seară, la revenirea din America, în căminul lor conjugal de la Izvorani, fapt confirmat şi de socrul ei: "Normal că au dormit împreună, doar nu era să stea singură, în apartamentul ei din Bucureşti!".

Vineri seară, însă, surpriză! Monica a fost prezentă în Clubul Princess, din Regie, unde a defilat pe podiumul de modă, dar soţul ei nu şi-a făcut apariţia: "A avut o întâlnire cu nişte oameni de afaceri străini", ne-a mai spus tatăl lui Irinel.

Monica nu părea afectată de absenţa soţului, ba, chiar a profitat de ocazie, pentru a pleca, după eveniment, într-un alt club bucureştean, având întâlnire cu câteva prietene.

De mână cu o prietenă, Monica pleacă spre casă

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Monica Columbeanu, în jurul orelor 5.00, ieşind cu două amice din Clubul Bellagio, iar una dintre ele chiar a însoţit-o acasă, în apartamentul ei din Piaţa Victoriei.

Ora 5.15- Soţia lui Iri şi amica ei intră în blocul din Victoriei, unde Moni are apartament

Vezi aici mai multe imagini din Club Princess

Stă în ţară doar o săptămână

Soţia lui Iri nu va zăbovi în România decât o săptămână: "Voi avea tot felul de întâlniri, la care trebuie să ajung neapărat. Mă voi ocupa şi de afacerea mea, Şcoala de talente", a declarat Moni, pentru Click! Monica este chitită să-şi facă un rost în SUA, ca fotomodel.

Iri şi-a cerut iertare la aeroport

"Moni, iartă-mă!". Aşa a întâmpinat-o, Irinel joi seară, la aeroport. Din arsenalul miliardarului nu a lipsit nici buchetul de flori, de data acesta unul imens, din orhidee scumpe.

Întâlnirea a impresionat-o plăcut pe Moni, chiar dacă se chinuia să-şi păstreze duritatea. Cei doi au plecat împreună la Izvorani: "Am adormit abia la 10.00 dimineaţa!", ne-a spus ea.

Vezi şi:

Iri, cu Mariana Roşca la restaurant! Află cum a decurs întâlnirea!

Ion Columbeanu: «N-o las pe Moni să-l părăsească pe Iri»

Moni, nota 10 la oral, în America!

EXCLUSIV Irinel şi blondele lui au dat nas în nas într-un club! Află cum a decurs întâlnirea!

Mai multe