Moni, te temi să n-ajungi iar la sapă de lemn?

13 decembrie 2009 17:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Faptul că Monica Columbeanu cere bani pentru interviuri şi emisiuni televizate a surprins pe toată lumea. De ce o face, vă spunem noi, sau mai bine zis, managerul ei, Matei Miko.

„Monica Columbeanu este un nume de rezonanţă, care face audienţe uriaşe. După atâţia ani de muncă, ea a ajuns la un statut, care nu-i mai permite să se prezinte oricum în public, aşa că, face investiţii majore atunci când apare pe sticlă. Pe Monica o costă benzina, dus-întors Izvorani-Bucureşti, trebuie să se machieze, să se coafeze şi să aibă grijă de ea. Toate aceste lucruri înseamnă bani. Mi se pare normal să ceară onorariu pentru interviuri, pentru a-i fi răsplătit efortul pe care-l face", a declarat pentru Click! naşul Columbenilor.

Să înţelegem că atât de mult a sărăcit Iri, încât Moni să resimtă un plin la Bentley? Pare hilar, dar e adevărat. Conform „Forbes 500 miliardari", averea familiei Columbeanu a ajuns într-un an de la 120 de milioane de euro, la 12, afacerea-minune cu columbeanitul fiind acum istorie.

În plus, şi firma „Monica Columbeanu Media SRL" a avut pierderi nete de 95.246 lei  în 2008, conform datelor de la Registrul Comerţului, semn că Moni ori n-a muncit foarte mult, ori n-a fost plătită foarte bine.  

Mai citeşte:

Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez pentru tine"Moni, pusă la perfuzii pentru a rezista la «Dansez pentru tine»Moni, umplută de vânătăi la "Dansez pentru tine"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euro

Ascultă aici replici «tari» ale Monicăi Columbeanu

Nu şi-a mai angajat bonă, cea care se ocupă de micuţa Irina fiind mama Monicăi.

Nu şi-a mai angajat şofer după ce a renunţat la Voicu şi la Filote.

Şi-a mărit tariful la prezentări de modă, fiind plătită acum cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de euro.

Cere 500 de euro pentru fiecare apariţie televizată, pentru a-şi acoperi cheltuielile de transport şi de imagine.

Trecutul Monicăi Columbeanu, fostă Gabor, se leagă de numele mai multor interlopi băcăuani. La 14 ani a fost revendicată de două clanuri ţigăneşti rivale, la 15 primea propunerea de a dansa într-un club de striptease, iar la 16 îl cunoştea deja pe Dinu Damaschin, primul ei salvator.

Citeşte despre tinereţea zbuciumată a Monicăi Columbeanu:Interlopul care a sechestrat-o pe Moni, arestat

Surorile Gabor, Monica şi Ramona, au locuit în apartamentul părinţilor dintr-un bloc din Bacău

Cel de-al doilea a fost miliardarul Irinel Columbeanu, care a luat-o de la Bacău şi a adus-o la Bucureşti, unde i-a pus la picioare un întreg imperiu financiar, iar pe deget o verighetă din aur alb.

„Soţul meu mă adoră şi mă tratează ca pe o prinţesă", avea să declare Moni, care s-a trezit, peste noapte, stăpâna unei averi considerabile.

De când a devenit doamna Columbeanu, Moni locuieşte în vila de la Izvorani şi se deplasează numai cu limuzina

Monica s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu în anul 2006. Viaţa fetei sărace din Bacău s-a schimbat considerabil, în peisaj intrând o vilă luxoasă şi o limuzină Bentley.

Atins de criză până-n măduva oaselor, Irinel a sărăcit într-un an, cât alţii în 10. Conform „Forbes 500 Miliardari", Columbeanu are acum o avere de 12 milioane, după ce în 2008 se lăfăia cu 120 de milioane în conturi.

El a închis fabrica de columbeanit de la Târgu Cărbuneşti. De asemenea, valoarea celor 50 de hectare de terenuri pe care le deţine în Ciolpani a scăzut drastic.

Mai multe