Monica Anghel a trecut la blugi rupţi, după ce a slăbit 40 de kg

6 iulie 2019 17:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Anghel (48 ani) și-a schimbat garderoba, după ce a slăbit foarte mult, peste 40 de kilograme. Dacă înainte de a se subția solista urca pe scenă doar în ținute elegante, cu rochii de seară lungi, la care asorta pantofi cu toc, iată că, de ceva vreme, ea susține show-uri în adidași sport lucioși și blugi rupți.

Monica Anghel a reușit să redevină suplă, ca-n anii de liceu, cu ajutorul nutriționistului și a unui regim corect organizat. Problemele medicale cu care s-a confruntat în trecut au îndemnat-o mai întâi să se opereze la coloană, apoi a decis că trebuie să slăbească. Și s-a apucat de sport și dietă în octombrie 2017: “Ăsta este doar începutul (n.r. slăbirea). A fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece. Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi”, a declarat vedeta, la Antena Stars.

Monica ne-a oferit și dieta-minune: ”Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10.00 -11.00 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, mănânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

Mai multe