Monica Anghel: "Simt că o să nasc un băiat"

20 mai 2010 7:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa, în vârstă de 39 de ani, nu vrea să afle sexul copilului său până în momentul naşterii, însă spune că simte că poartă în pântece un băieţel.

Însărcinată în luna a patra, Monica Anghel nu vrea să afle ce va naşte peste cinci luni, însă a declarat pentru Ştirile Kanal D că simte că va avea un băieţel.

Nu ştiu ce va fi, adică n-am confirmarea... eu simt că este băiat, şi de-asta nu vreau să am confirmarea. Vreau să văd dacă ceea ce simte o mamă atunci când are un prunc acolo, e adevărat sau nu. Vreau să mi se confirme lucrul asta. În orice caz, până în momentul în care voi naşte, n-o să ştiu cu siguranţă sexul copilului" a declarat Monica Anghel.

Tatăl copilului este un ofiţer SPP cu care Monica trăieşte de aproape doi ani o frumoasă poveste de dragoste, iar copilul, spune ea, a venit ca o binecuvântare de la Dumnezeu.

Îmi luasem gândul că vreodată se va mai întâmpla aşa ceva. Şi uite că aşa a vrut Dumnezeu. Cred din două motive că s-a întâmplat lucrul asta. Se spune întotdeauna că într-o familie, când se duce cineva, vine un membru nou. Şi anul trecut l-am pierdut pe bunicul meu- tatăl tatălui meu şi apoi pe bunica mea- mama mamei mele", a mărturisit Monica.

Citeşte şi:

Monica Anghel s-a certat la cuţite cu iubitul în piaţă!

Teo, despre sarcina Monicăi Anghel: «Ţopăi ca toanta!»

El este iubitul Monicăi Anghel!

Mai multe