Monica Bîrlădeanu, apariţie incendiară! Rochia transparentă a lăsat la vedere tot

27 septembrie 2017 12:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

De data aceasta nu a mai fost un accident! Dacă în primăvară, Monica Bîrlădeanu scria istorie la Premiile Gopo cu rochia care îi lăsa sânul la vedere, marţi seara, actriţa a înţeles care este reţeta succesului şi a îmbrăcat o piesă vestimentară cam după acelaşi tipar. De ţinuta ei s-a ocupat tot Cristina Săvulescu, unul dintre designerii preferaţi de vedete.

Monica Bîrlădeanu (38 de ani) a întors multe capete marţi seara la un eveniment unde s-a discutat foarte mult de cum poţi să-ţi menţii silueta mâncând alimentele preferate, dar înlocuite cu unele cu mai puţine calorii. Actriţa a purtat o rochie neagră din dantelă, foarte transparentă, care i-a lăsat la vedere corsetul sexy de pe dedesubt. Ţinutei provocatoare Monica a asortat o pereche de pantofi roşii şi multe bijuterii, făcute chiar de ea. Chiar ea a recunoscut pentru Click! că în privinţa vestimentaţiei că a urmat aceeaşi "reţetă" ca la premiile Gopo, când ne-a arătat accidental mai mult decât şi-ar fi dorit.

"Rochia de la Premiile Gopo este făcută de Cristina Săvulescu şi acum am lăsat-o tot pe ea să se ocupe, pentru că ştie cel mai bine", s-a rezumat Monica Bîrlădeanu să spună despre rochia corset cu care a făcut senzaţie.

Monica Bîrlădeanu este noua gazdă a emsiunii "Ferma Vedetelo" care a fost filmată în apropierea Sibiului, departe de civilizaţie, şi va fi transmisă pe micile ecrane în curând la Pro TV.  Primele două sezoane ale reality-show-ului au fost prezentate de Iulia Vântur, vedeta aflându-se de mai multe luni în India, unde se bucură de succes cu noua ei carieră muzicală.

Mai multe