Monica Gabor este însărcinată? Cum a fost filmată prin California

19 februarie 2018 18:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Imaginile care au lansat suspiciunile că vedeta ar putea fi însărcinată au fost filmate în Santa Barbara (California). Într-o scurtă plimbare, alături de fiul ei vitreg, Monica și-a arătat și o burtică vizibil proeminentă.

”Bună dimineața! Am fost la o plimbare cu fiul nostru”, a scris Monica în dreptul unei înregistrări care lasă un mare semn de întrebare: este sau nu este însărcinată? . ”E însărcinată, sigur”, este convins unul dintre fanii care îi urmăresc pagina de Facebook. 

Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite în urmă cu șase ani, și tot de-atunci are o relație și cu omul de afaceri Mr. Pink.  Acesta mai are un fiu dintr-o altă relație, însă Monica nu se sfiește să-l numească ”fiul nostru” pe micul Anthony. Fostul model pregătește acum o nouă vizită în România, iar unul dintre motive ar putea fi chiar anunțul unei posibile sarcine. În plan intră și o minivacanță la Bacău, alături de Irinuca, de tatăl său, pe care nu l-a văzut de foarte mult timp, dar și cele două surori ale ei, Alina și Ramona.

Mai multe