Monica Gabor, în cea mai scurtă rochie la petrecerea de Halloween, din SUA. A ieșit în club cu mai multe bombe-sexy

1 noiembrie 2021 13:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lux și opulență! Așa a arătat petrecerea de Halloween a Monicăi Gabor, în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a distrat într-un club exclusivist din Los Angeles, unde iese toată "crema" de la Hollywood.

Însoțită de câțiva prieteni, pe care i-a menționat pe Instagram, Monica Gabor a chefuit într-o atmosferă de Hollywood, în clubul Hyde Sunset din Los Angeles: cu șampanie scumpă, costume etravagante și mâncare fină.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu l-a menționat pe Mr. Pink în nici un filmuleț, dar a ținut să-și prezinte prietenii care erau alături de ea: fotomodelul piteștean Lavinia Postolache, alături de care Moni a fost surprinsă de mai multe ori, în vacanțe, Jasmine Legaspi, model și bloggeriță cu forme de Playboy, și Dr. Alex Khadavi, medic dermatolog.

Pentru cheful de Halloween, Monica nu a avut un machiaj de groază și nici vreun costum SF, ci a purtat o rochie minusculă, cum purta pe vremea când defila pe podium, la București. Rochița din piele, cu inserții aurii, a fost accesorizată cu cizme lungi, peste genunchi, și o geantă neagră.

Citește și:

Monica Gabor și prietena ei din Pitești, surprinse de paparazzi în Las Vegas. Au soți milionari și tot luxul la picioare

Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink, în America. Revedere emoționantă cu fiul acestuia, Antony

Mai multe