Monica Gabor și-a prelungit vizita în România de dragul Irinucăi

21 mai 2017 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sentimentele pe care le are pentru Irina au făcut-o pe Monica Gabor să-și prelungească șederea în țară. Înainte de Sărbătoarea Paștelui bruneta a sosit în București pentru a-și petrece vacanța cu fiica sa, dar și cu surorile sale, iar biletul de întoarcere, în America, era programat pentru data de 17 mai.

Însă Monicăi nu i-a fost de-ajuns o lună ca să se bucure de micuța sa, așa că și-a prelungit șederea cu o săptămână, fără să-i pese că pierde 500 de dolari, atât cât costa modificarea datei de plecare. Cele două, mamă și fiică, s-au bucurat din plin de o vacanță în Dubai unde au înotat alături de delfini, de vizite la Bacău la verișorii Irinei, apoi s-au răsfățat la masaj și au fost împreună la un stilist care le-a coafat.

Însă fosta nevastă a ținut să rezolve și câteva probleme stomatologice ale micuței. Mai precis, au mers la un medic ortodont pentru a-i îndrepta dantura fiicei sale. Săptămâna aceasta, Monica ar urma să se reîntoarcă la iubitul ei, Mr Pink, însă e posibil să-l facă pe milionar să o mai aștepte.

Mai multe