Monica Roşu a intrat în reparaţii după «Exatlon». Ce probleme are gimnasta şi acum

26 ianuarie 2019 15:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soarele puternic din Republica Dominicană nu a fost pe placul tuturor concurenţilor «Exatlon». Monica Roşu a decis să abandoneze concursul de la Kanal d la finele lunii noiembrie din cauza accidentărilor şi a unor probleme dermatologice. După ce a revenit în ţară, sportiva s-a ocupat să-şi rezolve problemele pe care le are cu tenul ars în cele trei luni de competiţie.

Reality-showul de la Kanal d a însemnat multă aventură pentru Monica Roşu, dar a venit la pachet şi cu câteva probleme de sănătate. Gimnasta a suferit mai multe accidentări în cadrul competiţiei, dar şi arsuri din cauza soarelui puternic din Republica Dominicană, unde se filmează emisiunea.   După revenirea de la «Exatlon», dubla campioană olimpică la gimnastică a ajuns în cabineul medicului dermatolog pentru a-și repara pielea. “Tenul meu necesită mult mai multă atenție în perioada asta, mai ales după problemele avute de la foarte mult soare și condițiile în care am stat în ultimele trei luni”, a declarat Monica Roșu.

Medicul care se ocupă de gimnastă a explicat că orice tip de ten are nevoie de o atenție specială atunci când este expus la soare, iar Monica Roşu este una dintre pacientele care chiar au avut de suferit. „Chiar și înainte de plecare, i-am făcut câteva recomandări care până la un punct au ajutat-o. Acum, are nevoie de curățări mai profunde pentru a regenera dermul și de seruri care să o ajute în hidratare”, a spus dr. Daniela Cățănaș, medic dermatolog.

Monica Roşu a avut dureri groaznice de picioare 

Monica Roșu a decis să părăsească emisiunea după ce a ajuns din nou la duel cu Mădălina Predoi. Din cauza accidentărilor și a unor probleme dermatologice, fosta gimnastă a decis să abandoneze concursul și să revină în România. „Din păcate, durerile de la genunchi nu m-au lăsat și taman colac peste pupăză, că știi cum e, când ai o problemă nu vine niciodată singură, fața mea necesită un repaus destul de lung, astfel că am decis că eu sunt cea care pleacă la eliminare”, a spus Monica Roşu. 

Gimnasta Monica Roșu a trecut prin momente de cumpănă la începutul anului 2000 când a concurat accidentată. A reușit să depășească momentele dificile, astfel că, în 2002, câştiga medaliile de bronz la sărituri şi sol la Campionatele Europene pentru Juniori. Momentul culminant al carierei sale a fost la Jocurile Olimpice de vară din 2004, de la Atena, unde a fost concurenta cea mai puternică la sărituri. A participat în acelaşi an şi la Campionatele Europene de Gimnastică din 2004 de la Amsterdam, unde a câştigat medalia de aur la sărituri. 

Citeşte şi:

Reguli noi la "Exatlon". Când încep "Ultimul trib" şi "Ninja Warrior"

Accident la Exatlon din prima ediție. Ce s-a întâmplat cu un concurent

Mai multe