Monica Roșu este însărcinată în patru luni și jumătate. Fosta gimnastă are o relație de 8 ani

23 septembrie 2020 14:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre fetele de aur din gimnastica românească, Monica Roșu, a dezvăluit că este însărcinată. Prezentatoare de știri sportive la TVR și apoi concurentă la "Exatlon", șatena de 33 de ani a mărturisit cu mare fericire că ea și logodnicul ei, Vlad, vor deveni părinți peste câteva luni.

Invitată la emisiunea "Vorbește lumea", Monica a spus că nu și-a ascuns burtica, însă nimeni nu a sesizat și nici apropiații nu au dat-o de gol.

"Ni s-a îndeplinit un mare vis. Am ieșit cu burtică din pandemie. Sunt în 19 săptămâni. S-a întâmplat pe nepusă masă și ne bucură asta. Nu am ascuns. Cred că dacă mă vedea cineva seara, mi-ar fi spus ca am pus câteva kilograme pe mine. Încă nu știm ce avem în burtică, este o surpriză totală. Am așteptat să treacă cele trei luni, pentru că așa mi-a recomandat și doctorul: să stau liniștită, să am grijă mai mult de mine. Am pus câteva kilograme", a povestit, cu zâmbetul pe buze, Monica.

Monica Roșu și-a dorit mult să rămână însărcinată

De ceva vreme, Monica Roșu își dorea să rămână însărcinată, iar marea surpriză din viața ei a apărut atunci când nu s-a mai stresat pe marginea acestui subiect și a lăsat lucrurile să meargă de la sine. Iată că visul ei s-a împlinit, iar în câteva luni își va strânge copilul în brațe. Deși nu știe ce sex va avea puiul său, daca va fi băiat, Monica și iubitul ei s-au hotărât deja să-l numească David. 

Monica Roșu are o relație de 8 ani cu iubitul ei, Vlad

Deși a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, bărbatul din viața Monicăi Roșu este persoana pe care gimnasta se bazează de opt ani. 

Monica a fost cerută de soție după eliminarea de la Exatlon

La sfârșitul lui 2018, când s-a întors acasă din Republica Domincană, unde a participat la Exatlon, Monica și Vlad, de profesie inginer, au plecat într-o vacanță în Madrid, acolo unde a și fost cerută în căsătorie. 

Mai multe