Monica Tatoiu, despre divorțul cuplului Prodan - Reghecampf: "Dragoste cu forța nu se poate”

18 octombrie 2021 20:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trecută prin trei mariaje, Monica Tatoiu (65 de ani) a făcut afirmații incredibile referitoare la divorțul momentului, cel dintre impresara Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Femeia de afaceri spune că a trăit și ea pe pielea ei trădarea bărbatului iubit și o sfătuiește pe Anamaria Prodan să aibă mare grijă de copii, în acest scandal al divorțului.

Anamaria Prodan tocmai a dat publicității un comunicat de presă în care spune că-l iartă pe Laurențiu Reghecampf, chiar și după ce în presă au apărut fotografii cu antrenorul Universității Craiova și Corina Caciuc. "Eu i-am spus Aneimaria! Nu e bine! E greu să trăiești cu o femeie cu o personalitate ca a ei. Eu am avut un proces cu ea. Unei femei care a fost obișnuită să conducă îi e foarte greu să accepte. E foarte greu să ai un eșec după ai avut succes non stop. Dar dragoste cu forța nu se poate! Ea nu poate admite asta! Eu i-am spus ei de multe ori. Pe măsură ce îmbătrânești, fi înțeleaptă! Bărbatul se apropie de criza de erecție! Clar e criza de erecție! Bărbatul nu e monogam! Trebuie să fii răbdătoare, să lași de la tine”, a spus Monica Tatoiu, la Kanal D, la "Teo Show".

"Și Anamaria a făcut la fel cu prima soție”

„În viață trebuie să te gândești pe ce-ți clădești fericirea! E frumoasă fata asta acum, dar și ei o să-i cadă pielea într-o zi. I se va întâmpla la fel! Femeia aia crede că dacă e tânără și i-a făcut un copil gata! Copilul te leagă de moment, dar bărbatul care te-a înșelat o dată mai înșeală și a doua oară. Femeia, dacă nu luptă pentru bărbat, își merită soarta. Dar trebuie să fim atenți la copii. Și Anamaria a făcut la fel cu prima soție! Lacrimile generează durere șapte generații! Asta dacă crezi în Dumnezeu!”, a adăugat femeia de afaceri.

Citește și:

Fosta soție a lui Reghe: «Totul e tras la indigo. Karma funcționează». Anamaria Prodan i-a «spart» ei căsnicia, în 2008

Anamaria Prodan, mesaj furibund după pozele de cuplu cu Reghe și amanta însărcinată! «În viața alegerile ieftine te costă scump»

Mai multe