Monica Tatoiu, în război cu Anamaria Prodan: "Are creierul cât o nucă!"

1 aprilie 2017 11:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan şi-a găsit naşul cu Monica Tatoiu! Sexy-impresara a fost "amendată" verbal de fosta profesoară de matematică într-o emisiune tv. Monica Tatoiu a răbufnit doar când i-a auzit numele soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, amintindu-şi că vedeta îşi parchează constant maşina în uşa garajului ei, gest care a început să o enerveze la culme.

Monica Tatoiu a început să fie la curent cu programul Anamariei Prodan! Şi asta nu că şi-ar fi propus intenţionat să facă acest lucru, ci pentru că sexy-impresara are frecvent treabă de rezolvat pe strada pe care femeia de afaceri locuieşte. Acidă, Monica Tatoiu nu a menajat-o pe Anamaria, la adresă căreia a lansat un atac virulent. Monica Tatoiu a explicat la Antena Stars de la ce a pornit tot scandalul.

"A parcat pe strada mea. Câtă minte să ai să parchezi în poarta garajului şi să-i spui grădinarului meu simplu ...«am programare!», dar ce are progranare la soţul meu? Atunci, ne-am bate! Ea vine la o clinică de lângă casa mea. A blocat strada ca să-şi pună puţin botox sau să se penseze. Dintr-o maşină de 150.000 de euro, pe care nu o să-i faci cât trăieşti dacă munceşti, ea coboară şi se grăbeşte unde are treabă. Dacă îi mai prind, îi bag în casă şi le fac o meditaţie la matematică. O să le spun că sunt deştepţi dacă învaţă. Are creierul cât o nucă!", a spus supărată Monica Tatoiu. Întrebată dacă nu îi este teamă că Anamaria Prodan s-ar putea supăra pe ea pentru aceste afirmaţii, femeia de afaceri a continuat în aceeaşi manieră fără a se lăsa intimidată.  

Consacrată ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu a fost o perioadă profesoară de matemetică la liceu, fiind foarte exigentă. 

Mai multe