Monica Tatoiu o desfiinţează pe Corina: "Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții!"

8 mai 2017 8:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Corina are mulţi fani, dar şi persoane care nu se află printre susţinătorii ei. Monica Tatoiu este ultima care i-a criticat ieşlirile cântăreţei în spaţiul public. femeia de afaceri a fost scoasă din sărite de un mesaj al artistei prin care aceasta din urmă spunea că femeile trebuie să se elibereze de “etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”.

Cântăreața Corina stârnește frecvent controverse şi recent mesajul ei publicat pe reţelele de socializare a făcut-o să reacţioneze pe Monica Tatoiu, care nu a menalat-o deloc pe solistă.   

"Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca «obiecte», dar vremurile s-au schimbat. Fete curajoase din toată lumea care demonstrează, luptă, fac lucruri uimitoare ne învață mereu că nu mai trebuie să ne mulțumim cu a fi «breloc», că ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, a scris Corina, pe Facebook.

În urma acestui mesaj, Monica Tatoiu s-a dezlănţuit la un post de televiziune. "În fotografii văd o femeie care se vrea un gadget. Aici e vorba de educație. Există un mesaj, se numeşte limbajul trupului, e un mesaj nonverbal: «Je suis dans la vitrine, sunt de vânzare». Când umbli pe stradă cu tocuri, ai haina strâmbă și când te apleci, ți se văd chiloții, nu e o invitație? Eu am văzut artiste la New York, care pe stradă au o ținută normală. Există o graniță nescrisă între vulgaritate și sexy. Din punctul meu de vedere…bărbații noștri gândesc cu alte…circumvoluțiuni. Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Mai multe