Mormântul Denisei Răducu a luat foc. Cum a fost provocat incendiul

2 ianuarie 2020 22:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

În după amiaza zilei de joi, 2 ianuarie, mormântul Denisei Răducu, regretata cântăreață de manele, a ars aproape în întregime, focul mistuind darurile aduse de către familie și prieteni.

Potrivit cancan.ro, totul ar fi plecat de la o candela aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt, către locul unde artista își doarme somnul de veci. Mai mult decât atât, focul a fost întreținut și de obiectele pe care artista le-a tot primit la mormânt din partea admiratorilor sau a apropiaților.

Mormântul Denisei Răducu, cuprins de flăcări

Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu doi ani și jumătate, fiind înmormântată la cimitirul din Ștefănești. Paznicii cimitirului au observat în cele din urmă incendiul și s-au mobilizat pentru a-l stinge. Se pare că focul s-a extins, din cauza vântului, de la o candela aprinsă. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fiind observant de câțiva oameni aflați în cimitir la momentul respectiv. 

Solista Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri groaznice, la vârsta de 27 de ani. Medicii din ţară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreaţa a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente chiar şi  naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii foarte agresive. 

Nu doar familia a iubit-o, ci şi sutele de fani care i-au adus o floare la mormânt, în satul ei natal, Ştefăneşti de Drăgăşani, din judeţul Vâlcea. Astfel,  locul unde îşi doarme somnul de veci Denisa a ajuns să arate, chiar și la luni bune de la moartea sa, ca un magazin de jucării. „Nu e zi să nu treacă cineva pe la mormântul ei. Cei care au îndrăgit-o şi au drum prin zonă, se opresc la ea să îi aprindă o lumânare, să-i pună o floare, să îi ducă o coroană de flori sau o jucărie de pluş. Toate acele lucruri sunt aduse de fanii ei, datorită lor arată aşa”, povestea pentru Click!, Neluţ Peşte, unchiul artistei. 

Mai multe