Moroşanu se lansează în muzică! "Regele junglei" va cânta "Lasă cucu-n pace" cu Ruby

10 martie 2015 21:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

A dansat, a intrat în ring, a stat în junglă 21 de zile, iar acum se lansează în lumea muzicii. Cătălin Moroşanu (30 de ani) a făcut senzaţie la "'Sunt celebru, scoate-mă de aici". Luptătorul a fost "îngropat de viu", moment în care a început să cânte pentru a-şi învinge teama.

Luptătorul a revenit marţi după-amiază în ţară şi a fost aşteptat la aeroport de Gabi Jugaru cu mămăliguţă şi muşchi de porc. Românii l-au primit pe regele jungleui de parcă era câştigătiorul unei meci important. Toţi au început să cânte "Lasă-mi cucu-n pace!", refren pe care luptătorul l-a fredonat în junglă şi pentru care a fost votat de atâţia oameni.

"Până şi femeie de serviciu de la aeroport mi-a cântat «lasă cucu-n pace». Am zis că facem hit. La ora actuală "cucul" lui Moroşanu e celebru. Am slăbit yece kilograme în junglă. Sunt un rege cam plouat.", a mărturisit Moroşanu la Pro Tv. Luptătorul a stabilit deja cu Ruby să intre în studioul de înregistrări. "I-am zis să scoatem o piesă împreună. Vor fi invitaţi mai mulţi să cânte, dar în special noi, finaliştii", a spus cântăreaţa la emisiunea "La Măruţă".

Solista care a slăbit şi ea şase kilograme în junglă aşteaptă să se întoarcă la concerte după ce recuperează ce a pierdut în Africa de Sud. "Am lăsat jumătate din mine în junglă. De când am ieşit mănânc non-stop. Mi-a făcut mamaie sarmale, şniţele şi negrese şi sunt foarte ferictă", a spus Ruby la Pro Tv.  

Mai multe