Moşule, ce tânăr eşti! Dorian Popa a albit

11 decembrie 2018 9:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Schimbare mare de look pentru Dorian Popa. Cântăreţul, care este şi coprezentator la emisiunea "Xtra night show" de la Antena 1, şi-a prezentat noua înfăţişare luni seară şi a mărturisit prin ce chinuri a trecut. În cel mai recent episod al vlogului lui, artistul le-a povestit fanilor lui cu lux de amănunte cum a trecut de la brunet la blond platinat, fiind acum aproape alb în cap.

Dorian Popa şi-a făcut o schimbare radicală de look. Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi, idolul adolescenţilor, le-a răsplătit fidelitatea fanilor săi cu o nouă înfăţişare pentru care a mărturisit că a stat mult pe scaun la salonul de înfrumuseţare.

"Ce am păţit pentru culoarea asta! Am zis că-mi ia foc capul. Eu le înţeleg pe femei acum", a povestit Dorian Popa la Antena 1, post unde de câteva luni este coprezentator la "Xtra Night Show".

Cântăreţul a sărbătorit de fapt 1.000.000 de abonaţi pe canalul lui de Youtube. Schimbarea a fost un adevărat şoc şi pentru colegii lui. "Nu avem colegi noi, ci aceeiaşi cu care v-aţi obişnuit într-o nouă prezentare. Dorian Popa, pe genul Jhonny Bravo", a fost remarca lui Dan Capatos.  

Dorian Popa, în chiloţi şi în cârje pe stradă când a ajuns la 500.000 de abonaţi 

În această primăvară, Dorian Popa a mai făcut o aroganţă. Atunci, el s-a plimbat pe stradă doar în chiloţi pentru a marca jumătate de milion de abonaţi pe acelaşi canal. Şi-a propus să strângă cât mai mulţi urmăritori şi nu doar pe reţelele de socializare şi se pare că planul lui. Ipostaza îndrăzneaţă în care a apărut Dorian Popa i-a făcut pe fani să se împartă în două. Unii l-au felicitat pentru curaj şi i-au admirat corpul lucrat la sala de fitness, în timp ce alţii i-au reproşat că nu este în toate minţile, aşa cum probabil s-a întâmplat şi de data aceasta când Dorian şi-a dublat numărul de urmăritori. Pe vremea când era doar un adolescent, Dorian Popa avea un look mult mai cuminte.  

Citeşte şi:

Dorian Popa, mutilat la «Ultimul trib»: «5 săptămâni am mers doar în cârje»

Dorian Popa, prezentator tv! La ce emisiune a Antenei 1 îl veți vedea

Mai multe