Motivele pentru care îi e dor lui Alex Nedelcu de Exatlon. «Războinicul» vrea înapoi!

22 iunie 2018 20:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Nedelcu, devenit cunoscut datorită competiției sportive Exatlon, a declarat că se simte nostalgic în legătură cu show-ul de la Kanal D. Alex a făcut parte din echipa „Războinicilor” și a reușit să ajungă până în semifinala concursului. După ce a plecat din Republica Dominicană, unde au avut loc filmările emisiunii, acesta a declarat că îi e dor de plaja de acolo și că ar vrea să meargă înapoi.

Alex Nedelcu încă se gândește la experiența pe care a trăit-o în cadrul competiției Exatlon, difuzată de Kanal D. Acesta a mărturisit că se confruntă cu o perioadă de nostalgie, încă din momentul în care a revăzut un interviu de pe plaja din Republica Dominicană, locul unde își petrecerea majoritatea timpului liber, atunci când nu se afla în mijlocul probelor solicitante ale competiției, cărora le-a făcut vitejește față, ajungând până în semifinală.

Într-un interviu difuzat în emisiunea Teo Show, Alex a dezvăluit faptul că gândul lui este încă la competiție și că nu a reușit să treacă peste momentele petrecute în Republica Dominicană, dorindu-și chiar să se reîntoarcă. „E greu, încă sunt acolo.. Revăd imagini, am revăzut câteva imagini la un moment dat cu un interviu de pe plajă. Zic: „Nu se poate”. Timp de 5 luni de zile mă trezeam pe plaja aia, că stăteam la coteț. Pur și simplu mă trezeam, azvârleam sacul ăla de trezit... N-am trecut peste, vreau înapoi. Eu am ajuns și sunt sigur că toți au ajuns să descopere o latură diferită a lor. Eu am simțit că locul ăla este cumva sacru, că te aduce cumva în trecut”, a explicat Alex Nedelcu.

Mai multe