Motivul emoționant pentru care Valentina Pelinel a ales numele bebelușului ei

8 iunie 2016 19:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel a devenit mamă pentru prima dată miercuri, 8 iunie, în jurul orei 16.00, după ore bune de travaliu. A vrut să nască natural, dar a fost nevoită să accepte o operație de cezariană, pentru că "bebe poznaș", așa cum ea însăși l-a numit, s-a dovedit cu adevărat pus pe șotii.

Deși mămicile aleg numele bebelușilor cu luni bune înainte de a-i naște, fotomodelul nu a vrut să facă acest lucru public, chiar până în ziua nașterii. A afirmat de fiecare dată când a fost întrebată că are nevoie să-și strângă puiul în brațe și de abia apoi îi poate da un nume. Așa se face că, bebelușul născut cu o greutate de 3,450 kg și o lungime de 52 de cm va primi numele Milan Cristian.

Deși numele micuțului duce degrabă cu gândul la Cristi Borcea, tatăl băiețelului, despre care Pelinel nu a spus niciodată cu convingere că este cel cu care a conceput un copil, "bebe poznaș" va fi botezat Milan Cristian, ca un tribut adus fratele Valentinei, pe care l-a pierdut când acesta era foarte mic, la doar 10 zile de la naștere. S-a născut prematur, la șapte luni, cu un an înainte ca ea să vadă lumina zilei, și a primit numele Cristian.

Gigi Becali, nașul cuplului Cristi Borcea-Alina Vidican, s-a declarat încântat de micul Borcea, venit pe lume cu o săptămână după termenul anunțat anterior, și a mai clșarificat încă o dată faptul că fostul acționar dinamovist, aflat acum în închisoare este părintele lui Milan: "Să-i dea Dumnezeu sănătate! De ce nu-i dă drumul lui Borcea să-și vadă copilul?", a fost reacția lui Becali la aflarea veștii.

Mai multe