Motivul pentru care Andreea Marin a purtat perucă la un eveniment monden

24 noiembrie 2016 17:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acum ceva timp, Andreea Marin (41 de ani) a decis să facă o schimbare de look și s-a tuns scurt, asimetric. La Gala Unica de miercuri seara, 23 noiembrie, diva a ales să poarte o rochie albastră și o perucă șatenă, lungă, alături de care a asortat și o coroniță, ceea ce a făcut-o tare mult să se apropie de supranumele primit acum mult timp, "Zâna Surprizelor".

Cei prezenți la evenimentul monden au fost suprinși să o vadă pe Andreea cu părul lung și ondulat. Nu și-a pus extensii, ci a ales o perucă. Fosta prezentatoare tv nu a apelat la acest artificiu doar pentru a avea un look nou, ci dintr-un motiv cât de poate de emoționant: a vrut să fie solidară cu femeile care au cancer și își pierd tot părul în procesul de vindecare.

"Port o perucă în semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experiența cancerului și a pierderii podoabei capilare, dar care își recapătă zâmbetul alături de noi prin Campania zâmbetelor regăsite. Nu e o alegere pur estetică, e un simbol. Mă veți vedea și cu o perucă blondă, iar schimbarea e majoră, nici mie nu mi-a venit să cred", a declarat Andreea Marin.

Mai multe