Motivul pentru care Crina Matei s-a despărțit de iubit. Ultima lor apariție în postura de cuplu

21 octombrie 2016 19:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

La sfârșitul săptămânii trecute, Crina Matei (44 de ani) a pus punct relației cu manechinul Bogdan Zamfir (24 de ani). Artista a scris pe Facebook un mesaj prin care a dat de înțeles că ei doi nu mai formează un cuplu. Totuși, ce a supărat-o așa tare pe Crina?

Deși Crina a lăsat să se înțeleagă deja că el o sufoca, apropiații vedetei au făcut lumină și au mărturisit că tânărul suferea de lipsă de atenție atenție, o însoțea peste tot, iar aceasta a început să tânjească după libertatea de altădată.

"Ea nu putea să meargă nicăieri, că el se ținea după ea. El era foarte încântat că a devenit cunoscut și oamenii îl băgau în seamă și pe el, datorită Crinei. Dar el o controla pe Crina, ceea ce ei nu i-a convenit deloc și a încheiat rapid socotelile”, ne-a povestit un apropiat de-al celor doi.

Totuși, cu doar câteva zile înainte de despărțire, Crina l-a mai luat la un eveniment monden pe Bogdan, la deschiderea unui magazin de bijuterii din Dorobanți. Acesta a fost și ultimul loc unde cei doi s-au afișat împreună.

La eveniment au mai luat parte și Oana Roman, Adela Diaconu, Doinița Oancea, Florentina Opriș și Oana Roman. 

Mai multe