Motivul pentru care Dana Marijuana a ascuns faptul că tatăl ei a murit în urmă cu un an

30 mai 2018 18:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că tatăl Danei Cotea, cunoscută publicului drept Dana Marijuana a murit a șocat întreaga lume a showbiz-ului românesc. Părerile au fost împărțite în această situație, însă Dana a făcut o declarație la care nu se aștepta nimeni. Tatăl Danei Marijuana nu a murit de curând, așa cum s-a vehicuial inițial.

Tatăl ei, Ion Coteanu s-a stins din viață în urmă cu un an. El suferea de grave probleme cardiace şi se lupta de mai mulți ani cu diabetul. Vestea tragică s-a aflat abia miercuri, 30 mai, iar Dana Marijuana a mărturisit că deși s-a aflat acum, Ion Coteanu a decedat în urmă cu un an. 

Dana Mariajuana a explicat că nu și-a dorit să se știe la momentul respectiv faptul că tatăl ei a decedat deoarece nu ar fi un lucru cu care s-ar fi lăudat. 

 “Nu am spus nimănui, nu am vrut să se stie. Nu e un lucru cu care să te lauzi, chiar nu voiam să se afle. Sunt problemele noastre, nu interesează pe nimeni ce s-a întâmplat. Tatăl meu a murit anul trecut, nu acum, dar nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dana Marijuana pentru wowbiz.ro.

Ion Coteanu a fost mereu deranjat de ceea ce făcea fiica lui în media, iar de fiecare dată când apărea a tv, el mărturisea aceste lucruri. El a fost cel care i-a crescut fiica mai mare a Danei Marijuana, pe când cea de-a doua fiică a ei este în plasament. 

Mai multe