Motivul pentru care Elena ex-Mandinga a născut prin cezariană. Prima poză cu bebelușul

4 august 2018 16:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

O graviduță extrem de activă pe perioada celor nouă luni, Elena Ionescu și-a văzut visul cu ochii. Fosta solistă a trupei Mandinga a născut vineri prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Evenimentul a avut loc în cea mai mare discreție la o clinică privată din Capitală, iar sâmbătă artista a făcut publică prima imagine cu micuțul Răzvan.

Elena Ionescu a coborât de pe scenă în urmă cu o săptămână, ca să-și păstreze ultimele zile din perioada de gravidă pentru a se relaxa, dar promite o revenire rapidă. Artista a născut vineri un băiețel și deja aștepta să plece acasă. Când a aflat că abia luni medicii îi vor face externarea, Elena s-a consolat cu gândul că va învăța mai multe despre noile ei sarcini de mămică. Solista s-a mențiut foarte bine pe perioada în care a fost gravidă, cu dietă și sport și deși a fost activă totuși a optat pentru operația de cezariană.

"Cu ani în urmă am suferit o intervenție chirurgială la ochi și ar fi fost prea mare presiunea pentru mine să nasc natural, așa că am stabilit cu medicul meu să fac cezariană", a mărturisit solista.

Elena s-a căsătorit la fel de discret, în primăvara acestui an. Alesul inimii ei este Dragoș Stanciu.

Mai multe