Motivul pentru care Gabriela și Dani Oțil și-au întrerupt de urgență vacanța la munte

14 august 2021 19:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela și Dani Oțil au avut parte de două nopți agitate la munte, acolo unde sperau să se bucure de răcoare. Însă bebelușul din burtica blondei le-a dat planurile peste cap.

Gabriela Prisăcariu (28 ani) și vedeta tv Dani Oțil (40 ani) au revenit din vacanța de la munte mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei doi soți au avut o noapte albă, întrucât bebelușul din burtica Gabrielei a fost cam agitat. Astfel că ei și-au făcut bagajele și s-au întors în București după numai două zile. Gabriela, gravidă în opt luni, a povestit despre acest lucru, pe Internet. „A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă”, a povestit Gabriela Prisăcariu, într-un Instastory.

Gabriela: "M-am trezit la ora 4 dimineață"

Celor doi soți le-a fost teamă ca nu cumva să se întâmple ceva neprevăzut și atunci au preferat să renunțe la vacanță. ”Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineața, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a mai adăugat soția matinalului de la Antena 1.

Mai multe