Motivul pentru care Mădălina Ghenea a refuzat, la început, cezariana. Are legătură cu Antonia

6 aprilie 2017 7:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel mai măreț lucru de pe lume pentru o femeie este acela de a da naștere unui copil. Acest sentiment la trăit pe propria piele, luni seară (3 aprilie), Mădălina Ghenea (28 de ani). Actrița a adus pe lume o fetiță, după un travaliu chinuitor, care a durat mai bine de zece ore. Deși și-a dorit să nască natural încă de la începutul sarcinii, olteanca nu a scăpat de cezariană.

O astfel de intervenție chirurgicală lasă urme instetice pe corp, pe care nu le poate șterge în totalitate nici măcar laserul. De acest lucru s-a temut și Mădălina Ghenea. Dovada în acest sens i-a fost chiar experiența celei mai bune prietene, Antonia (27 de ani), care în urma celor trei operații de cezariană, a răas cu o cicatrice vizibilă în zona inghinală. Acest lucru a cam speriat-o pe Mădălina Ghenea.

„După o cezariană, orice femeie rămâne cu o urmă fină a tăieturii respective, însă după trei astfel de intervenții, vă dați seama că lasă o urmă și mai adâncă. Mădălina s-a cam impacientat când a văzut-o pe Antonia și a luat imediat în calcul o naștere naturală”, au declarat pentru Click! surse din preajma solistei. 

Totuși, pe parcursul sarcinii, medicii au atenționat-o pe Mădălia că trebuie să ia în calcul și această variantă dacă lucrurile nu decurg așa cum se așteaptă. Ceea ce s-a și întâmplat. Actrița a îndurat durerile unui travaliu de zece ore, situație care a solicitat alternativa operației de cezariană.

Mai multe