Motivul pentru care Maria Constantin s-a întors la „Ferma Vedetelor” din Cipru

15 iunie 2016 23:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Înante de a intra în „Ferma Vedetelor”, reality show-ul de la Pro TV, despre Maria Constantin nu se ştiau prea multe. Acum este cunoscută şi are o mulţime de oferte, doar că ea de duminica trecută s-a întors în Cipru, acolo unde a filmat emisiunea de supravieţuire.

Despre Maria Constantin Toader (29 de ani) nu se ştiau prea multe înainte de a intra în „Ferma Vedetelor”. Doar că a participat la „Vocea României” ca şi concurentă şi a făcut spectacole întregi de muzică populară la restaurantul Cocoşul Roşu. Însă de când a participat la „Ferma Vedetelor” de la Pro TV şi a ieşit din concurs, Maria Constantin a primit nenumărate oferte. I s-a propus un post de prezentatoare al unei emisiuni de muzică populară la Etno TV şi a început să primească nenumărate oferte la concerte, nunţi sau botezuri, unde oamenii abia aşteaptă să o audă cântând.

Mai mult, Maria a plecat înapoi în Cipru, pentru a filma un nou videoclip.

„Este o melodie dintr-un nou gen muzical balcanic cu influenţe de folclor pe care vreau să-llansez şi în România. Am plecat acolo să filmez un videoclip la piesa aceasta alături de orchestra Agurida şi ne vom întoarce peste o săptămână. Am primit o mulţime de oferte după ce am cântat la Cocoşul Roşu şi am ieşit din Ferma Vedetelor dar nu sunt pregătită pentru o emisiune. Voi realiza un concert special la Berăria H cu acest gen nou muzical şi am o mulţime de planuri pe care vreau să le pun în aplicare. Mă veţi vedea în noul meu videoclip cântând şi la flaut, o altă pasiune de-a mea. Sper să ajung şi la Ferma Vedetelor acolo unde am filmat noi, pentru că eu voi filma în partea opusă a insulei”, ne-a povestit Maria Constantin, duminică, înainte să-şi ia zborul spre Cipru.  

Mai multe