Motivul pentru care nepoata Regelui Cioabă a renunţat la silicoane

6 decembrie 2018 9:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îi place să fie în pas cu moda, prin natura meseriei pe care o are, dar din punct de vedere estetic, designerulă Ana Radu nu mai face parte din rândul femeilor care se laudă cu un decolteu ajustat în cabinetul medicului estetician. Nepoata Regeului Cioabă a renunţat de curând la implanturile de silicon pentru care a optat cu mai bine de 10 ani în urmă, fără să aibă un motiv medical. Tânăra s-a măritat anul trecut şi este mămica unei fetiţe în vârstă de doi ani.

În timp ce multe dintre vedetele de la noi nu ştiu ce să-şi mai facă în cabinetul medicului estetician, sunt şi femei care nu petrec prea mult timp pe la plasticieni. Este şi cazul Anei Radu, care recent a anunţat că şi-a scos implanturile cu silicon pe care le avea în sâni, pentru că nu se mai simţea confortabil cu ele.

[[{"fid":"1593069","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"ana radu si fiica ei","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Ana Radu, alături de fiica ei Eva Alexandra ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"ana radu si fiica ei","title":"Ana Radu, alături de fiica ei Eva Alexandra ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

"Nu am avut niciun motiv medical, ci pur şi simplu am vrut să le scot pentru că nu mă mai simţeam bine cu ele. A fost o modă acum 10-12 ani să-ţi pui şi mi-am pus şi eu, dar le sfătuisc pe tinerele fete să nu o facă pentru că la un moment dat vor constata că sunt o corvoadă. Eu mi-am revenit după naştere, mai am aproximativ cinci kilograme de dat jos pentru a ajunge la silueta pe care o aveam, dar nu acesta a fost cauza, ci pur estetică", a povestit Ana Radu la o emisiune tv de la Antena 1. 

Nepoata Regelui Cioabă s-a luptat cu tradiţiile   

Designerul Ana Radu a scăpat de patru logodne aranjate de familie pentru a-şi urma visul. Tânăra a vrut să devină un creator de modă şi a făcut totul pentru pasiunea sa. Anul trecut creatoarea de modă s-a căsătorit de bună voie cu Alex Gavriluţ, bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă superbă. Eva Alexandra a împlinit recent doi ani. 

Citeşte şi:

Ana, nepoata regelui Cioabă, şi-a botezat fetiţa

Cum arată nepoata Regelui Cioabă însărcinată în aproape opt luni

Mai multe